Meubelverhuur

Staat je woning al leeg? Geen nood! Ook dan heeft Twisted Style een pakket opmaat voor u! Een woning die leeg staat verkoopt slecht. Dit komt omdat er geen sfeer in de woning meer aanwezig is. Daarnaast is het voor een potentiële koper moeilijk om een inschatting van de de ruimtelijkheid en de indelingsmogelijkheden te maken.

Een ander groot nadeel bij een leegstaande woning, is ook dat eventueel achterstallig onderhoud veel meer op valt. Een modern en sfeervol gestylde woning verkoopt nou eenmaal beter. Daarom biedt Twisted Style ook meubel en accessoires verhuur aan. Wilt u meer weten over de prijs en de mogelijkheden van meubel verhuur of accessoire verhuur? Neem dan vrijblijvend contact op met mij.

Kies bij het verkopen van een leegstaande woning voor meubel verhuur

Als u kies voor meubel verhuur voor uw leegstaande te verkopen woning, dan hoeft u op de dag van de inrichting niet aanwezig te zijn. Uw woning stijl ik in over leg met u met meubilair, gordijnen, verlichting en accessoires. Na de styling kan ik ook de woningfotografie voor u verzorgen zodat uw woning mooi gestyld op de foto het internet op kan.