Vakantiehuis huren Suriname

Suriname

Net terug uit Suriname kijk ik terug op een heerlijke “werk” vakantie. Het is voor het eerst dat ik tijdens mijn vakantie ook werk gerelateerde zaken heb uitgevoerd maar het waren dan ook wel heel leuke zaken waar ik aan werkte. Zaken die betrekking hebben op mijn nieuwe bedrijf Twisted Style.

Voordat ik op vakantie ging heb ik nog een twee daagse cursus gevolgd bij House of KIKI. Ik mag mij nu dan ook officieel gecertificeerd vastgoed stylist noemen. Ik kan je helpen om je, te koop staande, huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren dat deze in de overspoelde huizenmarkt opvalt. Ik zal je verder niet vermoeien met wat een vastgoed stylist precies doet, ik wil je graag laten weten wat ik in Suriname hier voor gedaan hebt.

Te koop of te huur

Want of het nu je huis is die je te koop aanbiedt of het is een vakantie huis die je te huur aanbiedt een ding hebben ze gemeen. Je wilt dat je huis wordt verkocht/gehuurd en daarom is het belangrijk dat deze in de zoekmachines te vinden is. Eenmaal gevonden wil je dat je huis er aantrekkelijk uit ziet zodat hij gekocht of gehuurd gaat worden.

Vakantiehuisje in Suriname huren

In Suriname verbleven wij in een perfect huisje, in een rustige landelijke omgeving.
‘s Morgens werden we wakker van de fluitende vogels en genoten we van de zonsopkomst vanuit onze bed of de hangmat.

Vakantiehuisjes in Suriname
Suriname zonsopkomst uitzicht Wanica 2 – Photo made by Kim (Twisted Style)

We hebben vruchten geplukt van de fruitbomen die op het erf staan. Buiten dat allemaal zijn de verhuurders, tevens de buren, zulke lieve fantastische mensen. Niets is te veel, heb je vragen over het land een uitstapje, lokale gebruiken of waar je lekker kan eten, je kan het hen vragen. Als er iets mist in het huisje of iets doet het niet goed, het wordt direct opgelost. Ook hebben we regelmatig heerlijke Surinaamse lekkernijen van hen gekregen.

Maar waarom ik hier over begin? Het zit namelijk zo. Mijn lief heeft een website waar hij vakantiehuisjes in Suriname te huur aanbiedt. Na enig overleg heeft hij toestemming gekregen van de eigenaar van het huisje waar wij in verbleven, om dat huisje en het huisje ernaast op te nemen op zijn site om te huur aan te bieden.

Aan de slag

En nu komt mijn rol want voor zijn site heeft hij natuurlijk mooie overzichtelijke woning foto’s nodig. Daar lag een taak voor mij. Woningfotografie en woning styling. Zo kon ik beide meteen goed oefenen in een echte praktijk opdracht alhoewel het hier dan niet om verkoopstyling ging. Enthousiast begon ik aan mijn taak, namelijk het huisje zodanig inrichten dat deze ook voor de Westerse markt aantrekkelijk is. Want de Surinaamse invloeden vind ik wel heel leuk maar toch merk je dat mensen uit Westerse landen een iets andere standaard hebben.

Woningstyling  Woningfotografie

Dus hup alle kleedjes werden door mij verbannen uit de woonkamer, slaapkamer en keuken. In de slaapkamers heb ik met de zware meubelen geschoven totdat ze zo stonden dat je vanuit je bed heerlijk naar buiten kon kijken want wie wil er nou niet vanuit zijn luie bed naar die prachtige zonsopkomst kijken. De gordijnen open en op het aanrecht alleen de huishoudelijke apparaten die er echt toe doen bij de verhuur.

Na een uur of twee in 35 graden tropische hitte gewerkt te hebben mocht het resultaat er zijn. Met deze indeling en opstelling kon ik mooie foto’s maken die goed te gebruiken zijn op lief zijn site en niet geheel onbelangrijk ik kan ze ook op mijn eigen site gebruiken. De eigenaar is zeer tevreden over het resultaat en dat maakt mij een blij mens.

Woningstyling en woningfotografie

Mocht jij nou je huis te koop aanbieden of staat jou huis al enige tijd te koop maar zijn de kopers nog niet happig neem vrijblijvend contact met mij op. Ik kan jou zeker helpen met verkoopstyling en verkoopfotografie.

Ik kan je niet garanderen dat het huis verkocht wordt maar ik kan je wel meer kijkers garanderen. En kijkers zijn jou potentiële kopers dus investeer in het aantrekkelijk presenteren van je woning in plaats van de vraagprijs te laten zakken. En onthoud het inschakelen van een woningstylist is altijd goedkoper dan dat.