Woning restyling

Naast woningstyling doet Twisted style ook interieur styling. Twisted Style  is net even wat anders dan anders! Gewaagd en gedurfd maar toch eenvoudig. Bij het restylen van uw woning creëer ik een mooi, gezellig, leefbaar en vooral praktisch resultaat.

Door een twist in kleur aan te brengen, veranderd uw huidige interieur en krijgt de ruimte een geheel nieuwe uitstraling. Het resultaat is geen “showroom” , maar een ruimte waarin je met veel plezier en gezelligheid kunt leven. Of het nou gaat om het restylen van de slaapkamer de hal of woonkamer, Twisted style ziet er een uitdaging in en gaat voor een perfect eindresultaat.

Interieuradvies of een gehele woonstyling

Er is absoluut geen grote verbouwing nodig bij het restylen van uw woning, dat verzeker ik u. Ik laat u graag zien hoe met kleine aanpassingen een compleet nieuw resultaat bereikt kan worden. Ik ben er om je interieuradvies te geven of om de gehele woonstyling te verrichten, het is wat u wilt en wenst!

Het restylen van uw woning hoeft niet duur te zijn, ik bied voor ieder budget interieur oplossingen aan. Nieuwe meubels zijn vaak niet nodig. Ik vul uw huidige interieur aan met nieuwe items en creëer daarmee een geheel andere sfeer in uw woning. U kunt bij mij terecht voor alleen interieuradvies of de styling van  bijvoorbeeld de baby-, kinder- of tienerkamer, woonkamer of hal.