Woningfotografie

De potentiële koper van uw woning begint zijn zoektocht vaak op het internet. Mooie foto´s die goed weergeven hoe het huis eruit ziet en wat de beschikbare ruimte is, zijn daarom ook heel belangrijk.

Het doel van de foto’s gemaakt bij woning fotografie is om mensen te prikkelen. Als de foto´s goed zijn gaan ze de advertentie pas lezen. Bij slechte foto´s klikken mensen snel door naar de volgende aanbieder. Uw kans is dan verkeken!

Goede en realistische woning fotografie

Vaak wordt er bij verkoopfotografie gebruik gemaakt van een groothoeklens. Een groothoeklens laat zoveel mogelijk ruimte op de foto zien. Dit maakt dat de werkelijkheid nog wel eens tegen kan vallen.

Uw potentiële koper komt bij een bezichtiging uw woning binnen en wat blijkt dan? De ruimte lijkt een stuk kleiner of minder ruim dan dat de foto’s weergeven. De koper is teleurgesteld en ziet af van koop. Dit is niet wat u wilt! Twisted Style zorgt ervoor dat uw woning daadwerkelijk zo op de foto komt te staan zoals het is.

Aansluitend op de styling kan ik een professionele fotoreportage van uw woning verzorgen voor de verkoop brochures en de advertenties op het internet. Ook als u, uw woning reeds te koop heeft staan kunt u gebruik maken van de woning fotografie.

De NVM raad aan woningfoto’s op het internet zo nu en dan te updaten

Het updaten van foto’s is zeer gunstig voor het verkoop proces. Bij bijvoorbeeld Funda krijgen mensen die uw woning als “favoriet” hebben bewaard een melding met de link van uw aangepaste status. Hierdoor gaan ze weer naar uw woning kijken en wie weet trekken de nieuwe verfrissende foto’s hen over de streep!

Heeft u, uw woning al te koop staan en wilt u nieuwe foto’s van uw woning? Ik bied ook woningfotografie met fotostyling aan. Let op, dit pakket is wel alleen geschikt voor woningen die modern en licht zijn ingericht en niet te vol staan. Verkopers dienen zelf hun woning al opgeruimd te hebben en eventueel kluswerk moet afgerond zijn. Ik breng zelf extra accessoires mee voor de foto’s.